‘Znači dno! Srce mi se lomi’: Glumica ljutita jer je muškarac iskoristio njenu dobrotu i prevario sve

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Priča o muškarcu koji je tražio donacije za bolesnu suprugu pa sve potrošio na ovisnost o kocki, razbjesnila je i domaću glumicu.

Marijana Mikulić o tom je slučaju progovorila preko društvenih mreža. I sama je sudjelovala u donacijama.

“Znači, dno!! Koliko je moguće biti govno, koliko je moguće obmanjivati!! Koliko je taj čovjek novaca dobio, ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti!”, ljutito je napisala.

Dodala je kako je i ona sama uplaćivala novac tom muškarcu na račun.

“Prestanite mi slati upite za objavu apela za pomoć jer ih više objaviti neću!! A ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila, jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu“, objasnila je.

Foto: Screenshot/Instagram

Podsjetimo, Dino Ljutić je uhićen krajem 2020. godine. Kako tvrde istražitelji, zlorabio je nešto više od 3,1 milijun kuna prikupljenih donacija.

Njegova supruga doista se teško razboljela tijekom trudnoće s drugim djetetom, a Ljutić je od tada gotovo svakodnevno istupao s apelima za pomoć, dijeleći fotografije i snimke svoje djece te ispijene, izmučene žene. Prema kaznenoj prijavi, sva donirana sredstva koja je prikupio od siječnja 2019. do lipnja 2020., prebacivao je na razne svoje privatne račune, piše Telegram.


Komentari