ZNA SE ZA KOGA MALI NAVIJA! Mislav Oršić objavio fotografiju sinova kako gledaju utakmicu, jednim detaljem je sve oduševio

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Iako je u utakmicu protiv Maroka ušao tek pred njen kraj, Mislav Oršić je ipak ovog tjedna debitirao prvim nastupom na Svjetskom prvenstvu.

Dok izjednačeni rezultat protiv Maroka nije oduševio ni navijače ni samu repku koja sada mora stisnuti u utakmicama protiv Kanade u nedjelju i Belgije u četvrtak, nogometaš je unio među navijače malo veselja šaljivom objavom na Instagram Storyiju.

Tako su njegovi pratitelji vidjeli fotografiju njegovih sinova, Manuela i Ivana, koji su s majkom ostali u Zagrebu te skupa gledaju nogometni okršaj između Južne Koreje i Urugvaja.

Na starijeg sina je stavio oznaku “Made in Korea”, sugerirajući za koga navija, budući da je sin začet kada je spomenutu državu 29-godišnji nogometaš posjetio sa svojom suprugom, Suzanom Oršić.

Foto: Mislav Oršić (Instagram)

Inače, kako je Zagreb.info pisao krajem listopada, Oršić je domaći dečko iz Zagreba, a malo koji igrač je kroz Dinamovu povijest dobio toliko priznanje Sjeverne tribine.

Osim što je na novinarsko pitanje “Kada planirate otići u veći klub” uzvratio sa “Prvo da vas ispravim, nema većeg kluba od Dinama” i time potaknuo transparent navijača Modrih, Oršić je do sada u redovima Dinama rušio velikane kao što su Tottenham, West Ham, Chelsea, Seville i Atalanta.


Komentari