Životna savjetnica Borna Kotromanić se obratila ’dušebrižnicima’! Podržala ju i Nina Badrić

Photo: Instagram

Borna Kotromanić javnosti je postala poznata kao supruga jednog od prvih hrvatskih tajkuna Luke Rajića. Ipak, taj brak je iza nje više od desetljeća, a Borna sada pažnju plijeni kao životna savjetnica.

Tako na svom Instagram profilu rado dijeli svoje stavove i mišljenja, a ovoga puta, bez dlake na jeziku, obratila se svim pratiteljima koji s njom ne dijele isto mišljenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

 “Na svom profilu nemam potrebu nikome nametati ni svoje znanje ni svoje mišljenje, dijelim ono što smatram da je relevantno za one koje poštujem i volim; s obzirom da takve emocije zahtijevaju reciprocitet i da ne živim od broja pratitelja, koristim se luksuzom da promptno odstranim one koji pokažu da prema meni osjećaju nešto drugo, uz preporuku da svi koji ne pronalaze na mom profilu ono što ih veseli i što im koristi nekom drugom posvete svoju pažnju”, napisala je Borna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

 “Budućnost je vrijeme u kojem će svjesno življenje biti jedina imunizacija od raznoraznih valova epidemija i prirodnih nepogoda kojima će se planet Zemlja rješavati onih koji nisu usklađeni s njenim višim frekvencijama; svjedoci smo pada lažnih bogova, konzumerizma i megalomanije; bit ćemo prisiljeni pojednostavniti život, okrenuti se nutrini i istinskim vrijednostima, vratiti se načinu života koji cijeni ‘Život’ iznad svega, majku prirodu, i s poštovanjem se odnosi prema svemu što je živo i neživo, a dio je našeg ekosustava”, zaključila je.

U podužoj objavi podržala ju je i Nina Badrić, kao i brojni pratitelji.


Komentari