ŽIVOT JU NIJE MAZIO, BORILA SE SAMA: Kultna dance zvijezda 90-ih progovorila o teškim trenucima i velikom povratku

Photo: YouTube Screenshot

Nakon poduže pauze povratak je najavila zvijezda dance scene, čiji mega hit “Iza ponoći” još uvijek nije izašao iz kolektivne memorije ljubitelja domaće glazbe 90-ih. Karizmatična i iskrena Marinela Jantoš Ella objavila je nedavno novu pjesmu“Znam da budni smo”, no novi album još uvijek nije najavljen. Otkrila je samo kako je promijenila umjetničko ime u Midnight Ella te da je iz ormara izvukla “neke stare pjesme”, a nakon medijske šutnje progovorila je o usponima i padovima od trenutka kada se povukla sa estrade.

Hit koji ju je proslavio, kaže, nikad nije napaltila niti zaradila zvjezdani novac.

“Dugačka je to priča. Znate, uvijek je lakše kada si dio tima i kada važni ljudi imaju interes. Neznanje se skupo plaća”, rekla je Ella za Story pa dodala da dane slave pamti po ludosti, mladosti, životu i smrti.

“Bile su to ratne godine, svima nama novo iskustvo. No bilo je lijepo biti živ i mlad za razliku od sad”, priznaje pjevačica koja nakon “Iza ponoći” nije snimila niti jedan veliki hit što ju je frustiralo. Prvo je bila ogorčena, a potom nedorečena, govori, jer njezine ideje nisu bile dovoljno komercijalne.

Morala je stisnuti zube

Kako “nitko nije stajo iza nje” život ju je natjerao da se početkom 2000-ih godina sezonski zaposli u kuhinji jednog restorana u Dalmaciji.

“Nisam znala što poduzeti, kod nekih prijatelja osjetila sam vibru ‘radi kao i drugi i imat ćeš’. Tada sam pomislila: “Mala, to je život, već znaš, što se mora nije teško, kad mogu drugi – možeš i ti”, iskreno će Ella koja je tada nastupala jedino na terasama.

Ljutnju što joj karijera propada jedva je podnijela, ali morala je, kako kaže, stisnuti zube. Trenutačno radi kao privatna njegovateljica u Engleskoj.

“To mi je uletjelo kao nešto što ću na brzinu preživjeti, riješiti puno problema, imati malo mira i novca za glazbu, kao i za kvalitetnije vrijeme s kćeri. I tako si pričaš priče. Morat ću i to promijeniti”, rekla je ova samohrana majka 13-godišnje Rozi.

“Osnažila sam i zaradila za start. Vjerujem da će mi novi zakon o diskografskim pravima omogućiti neka sredstva”, zaključuje Ella i ne skriva da ipak žuri kući.

Komentari