‘ZGODNA TRUDNICA’ Franka privukla pozornost u svjetlucavoj haljini, podržati ju je došao i suprug Vedran Ćorluka

Franka Batelić (Foto: Instagram / Franka Batelić)

Pjevačica Franka Batelić (29) u posljednoj emisiji showa ‘Plesa sa zvijezdama’ u kojemu je jedna od članica žirija, ponovno je privukla pozornost upečatljivom modnom kombinacijom. Franka je odjenula svjetlucavu haljinu nježno ružičaste boje sa šljokicama s potpisom eNVy room-a.

Haljina je istaknula njen maleni trudnički trbuščić. Podsjećamo, Franka čeka drugo dijete sa suprugom Vedranom Ćorlukom, bivšim nogometašem, koji ju je došao podržati u emisiji.

Fotografije je objavila na svojem Instagram profilu uz opis: “Stigao je i dan VELIKOG FINALA! Gledajte nas i podržite svoje favorite! Jer… večeras će otplesati svoj zadnji ples u emisiji.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

‘Opet si divna’, ‘Ma najljepša si’, ‘Prelijepa ti je haljina’, ‘Zgodna trudnica’, ‘Sirena’ ‘Topčina’, ‘Mamasitaaa’, pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Franka je prije pet dana na svojem Instagram profilu otkrila sretnu vijest. “Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić. Ta daam. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha”, napisala je u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)


Komentari