ŽESTOKA PORUKA ENISA BEŠLAGIĆA! ‘Smiješno je da netko s tolikom plaćom pukne. Što bi trebali građani koji jedva preživljavaju?’

Enis Bešlagić (Foto: Neja Markicevic / CROPIX)

Popularni glumac Enis Bešlagić objavio je na svom Instagram profilu video u kojem se obratio visokom međunarodnom predstavniku BiH Christianu Schmidtu, koji je prije nekoliko dana izgubio živce pred novinarima govoreći o problemima u spomenutoj zemlji.

“Građanin sam BiH. Obraćam se ispred vaše kancelarije gdje vi imate finu plaću 25.000 eura pa ne vidim razlog zašto vi onda da reagirate, puknete i izgubite živce. Smiješno je gledati da netko iz Međunarodne zajednice s tolikom plaćom pukne. Pa što bi trebali raditi građani koji jedva preživljavaju?”, započeo je je Bešlagić u videu koji je snimio ispred zgrade OHR-a.

“U ratu ste gledali kako se ubijamo međusobno. Mogli ste zaustaviti taj rat. Nakon rata ste nam obukli tu luđačku košulju koja se zove Dejtonski mirovni sporazum i onda ste 25 godina samo dizali plaće. Ništa niste radili. Čak ste nam uveli vize da ne možemo izaći iz BiH i da se ne možemo družiti”, nastavio je.

“Naša djeca nisu kriva”

Osvrnuo se Enis i na nerazvijenu infrastrukturu u BiH, kazavši da su putevi i granice katastrofalne.

“Sve ste omogućili da mi odrastamo u nacionalnim torovima. Naša djeca nisu kriva što su tako nacionalno obojena i što su odgojena s mržnjom. I sad ste došli i pukli ste za šest mjeseci. Zamislite kako su pukli naši građani. Ako želite da budemo dio Europe, a ako ne, pustite nas, molim vas. Ne možemo ni mi vas gledati. Hajdete i vi kući, ionako ništa nećete napraviti”, poručio je Bešlagić.


Komentari