ŽENSKO MODNO DRUŽENJE: Leonarda Lončar predstavila novu kolekciju u svom stilu

Leonarda Lončar (Foto: Instagram/ Sasa Sekoranja)

Bivša supruga Zvonimira Bobana vraća se u modni svijet i opet će se baviti dizajnom, a  predstavljanje kolekcije koja nosi njezin potpis pobudilo je veliko zanimanje, osobito među ljepšim spolom, a ekipi IN MAGAZIN ispričala je možemo li jednog dana očekivati i njezinu modnu reviju.

”Nakon 12 godina krenula sam ispočetka, imala sam tremu. Djeca su jako ponosna. Osim što radim nakit, radim i jastuke, dekice, crtam pa sam mislila da bi bilo zgodno i moje printeve staviti na majice”, ispričala je Leonarda.

”Presretna sam jer je Leonarda iznimno kreativna, puna ideja, žena sa stilom, uvijek nas je i prije znala oduševiti svojim inovacijama i svojim kreacijama”, poručila je Marija Husar.

”Nadam se samo da je ovo tek početak svega što nam može pružiti i baš mi je nekako srce ispunjeno otkad sam čula da će se ponovno vratiti. Vidim puno lijepih stvari, falila je sve ove godine”, poručila je Matija Vuica koja nije mogla sakriti veselje zbog Leonardinog povratka u modu.

”I dalje ću ići u unikatnom smjeru, oslonit ću se i na unutarnje uređenje, a možete očekivati i neku reviju”, najavila je modna dizajnerica.


Komentari