ŽENE GA OBOŽAVAJU! Janko Popović Volarić otkrio što misli o laskavoj tituli miljenika ljepšeg spola

Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL

Glumac Janko Popović Volarić (41) jedan je od omiljenih zvijezda hrvatski TV serija. Iako je već neko vrijeme zauzet, Janko je na glasu kao veliki miljenik ljepšeg spola, a otkrio je i što on misli i toj laskavoj tituli.

“Na neki mi način laska, ali se stvarno ne zanosim s tim povremenim etiketama jer sam sebe ne vidim u tom svjetlu”, kaže im Janko, a ne krije da može biti vrlo izazovno skrivati se od očiju javnosti.

“Mediji nisu više onako nasrtljivi kao ranih dvijetisućitih. Danas uglavnom informacije crpe s društvenih mreža i tu onda stvari više-manje ovise o onome što sam želiš naznačiti o svom životu”, izjavio je za dnevnikhr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Ipak, Popović Volarić itekako dobro skriva svoj privatni život, a informacije daje na kapaljku. Povremeno na društvenim mrežama objavi fotografiju sa svojom djevojkom Petrom Švađumović, no detalje njegova ljubavnog života ne voli dijeliti. Petra je navodno glumca osvojila krajem 2019. godine, a nikada nisu javno govorili o svojoj vezi.

U doba pandemije Janko je uživa u bazičnim stvarima, a povremeno i vježba pa je ostao u top formi.

“Priroda, kuhanje, čitanje, filmovi, serije i druženje s prijateljima. Prije korone u toj su rubrici bila i putovanja”, pohvalio se glumac.


Komentari