ŽENE GA OBLIJEĆU Kotroverzni Zagrepčanin tukao prelijepu djevojku, a ona ga obasula strastvenim poljupcima

foto:pexels

Jedan od najkontroverznijih relity showova je itekako srpska ‘Zadruga’. Ljubavni skandali, svađe i tučnjave su samo maleni dio ove emisije. U najnoviju sezonu ušlo je i nekoliko Hrvata, od kojih i jedan ljubavni par – Fran Pujas i Paula Hublin. Iako su u kuću ušli kao par, ubrzo su prekinuli. Zagrepčanin je čak priznao da ju je tukao, a ako je suditi prema posljednjoj emisiji, Paula mu se odlučila vratiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fran Pujas (@nfra666)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FRAN ?? ZADRUGA (@fran__zadruga)

Nakon što su se izvrijeđali do suza tijekom javnog prekida, otišli su svaki na svoju stranu. Dok je 22-godišnjak zavađao čak tri dame u kući, Paula se posvetila manekenu Tomi Paniću, koji je netom prije ulaska u kuću postao otac. Ipak, ako je suditi prema njihovom susretu u toaletu, sve su to zaboravili. Suze i strastveni poljupci naslućuju na njihovu pomirbu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @paulafran.daily

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @paulafran666

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

Zbog svega su reagirale i njihove obitelji, koje su obje u šoku zbog svega što se događa unutar kuće. ‘Nisam upućen u Franov život, čak ni u vezu s Paulom. Znam da se trudila da ga povuče iz lošeg društva i skloni od problema, ali se sada u showu ne ponaša kako treba. Pokušava izigravati žrtvu, mislim da preuveličava cijelu priču jer da je sve tako, mogla je otići u svakom trenutku’, rekao je jednom prilikom Franov brat.


Komentari