‘ŽENA S GODINAMA POSTAJE SVE LJEPŠA!’ Indira Levak otkrila da je u mladosti bila puna nesigurnosti

Indira Levak (Foto: Instagram / Indira Levak)

Pjevačica Indira Levak (48) nedavno je objavila drugi samostalni album “Atlantida”, na CMC festivalu u Vodicama je predstavila pjesmu “Žena od titana”, a sa suprugom Miroslavom Levakom nedavno je proširila obitelj te dobila psa za godišnjicu braka. Uz to, Indira se za vrijeme korone posvetila i dizajnu namještaja Indira Levak Dizajn.

“Za osmu godišnjicu poklonili smo si još jednu dozu ljubavi, malu stafordicu Blue, a ona je donijela još radosti i sreće u naš dom. Odlično se slaže s našim mačkama iako su joj odmah na početku objasnile tko su gazde. Najdraža su mi naša jutra, kada je sve sneno i mirno. Tada Miro i ja popijemo kavu na terasi, okupe se i naše životinjice i baš guštamo. Nakon toga odradimo zajednički trening i onda svatko ide na svoju stranu”, ispričala je Indira u intervjuu za tportal.

Priznala je da se psihički, fizički, duhovno i poslovno nikad nije osjećala bolje. “Otkrit ću vam pravu tajnu ljepote svake žene, a to su sreća i zadovoljstvo”, izjavila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

“Mislim da svaka žena s godinama postaje sve ljepša jer izražava svu svoju unutarnju ljepotu i snagu. Nikada nisam bila zadovoljnija sobom i svojim izgledom nego što sam danas”, dodala je.

“Dok sam bila mlađa, bila sam puna nesigurnosti, kao i većina žena. Sada, kada razmišljam o mladosti, sjećam se da sam si uvijek pronalazila mane. Danas mi je to smiješno jer kada pogledam svoje slike iz prošlosti, vidim mladu ženu punu snova za koje će se izboriti da postanu stvarnost”, rekla je Indira.


Komentari