ŽENA JE ŽENI PODRŠKA: Njih dvije spojile su dobre knjige i modu

press

Žene bi se trebale držati zajedno i radovati se tuđim uspjesima. 

U glavnim ulogama, Alis Marić, ljubiteljica knjige i pokretačica bloga Čitaj knjigu, te Ingrid Divković, mlada i uspješna spisateljica poznatih naslova “Knjiga za Divlju ženu” i “J*** li vas ego?”.

Zamislite da umjesto ludog dnevnog tempa vi zastanete i pročitate knjigu. Zamislite da odete korak dalje, pa misli koje već duže želite pretočiti u riječi uistinu i zapišete.

Što bi se dogodilo? Bi li svijet propao, bi li se ostvarili vaši najcrnji scenariji? Ili bi jednostavno samo prodisali. Onako lagano, pomalo bojažljivo, udahnuli svoj prvi plitki udah novoizabrane slobode.

press
press

Što bi se dogodilo tada? Koje mogućnosti bi vam se našle na putu da odlučite živjeti prema svojim pravilima? Dišite dublje, slobodno. Jer ima žena koje vas mogu inspirirati i biti vam podrška na tom putu.

press
press

Nas su inspirirale Alis i Ingrid, žene koje se iskreno međusobno podržavaju, koje slave uspjehe jedna druge, uče od onog što svakoj donosi njena generacija, žive po svom otvoreno i iskreno, a najbitnije, međusobno se cijene i prihvaćaju sve svoje različitosti.

press
press

Zamislite biti okruženi ženama koje su jake, snažne, a pri tom blage i tolerantne jedna prema drugoj. Žene koje su ženi podrška. Kako bi lakše i jednostavnije bilo živjeti. Uživati u svakom pokretu i situaciji koju dan nosi.

 

press
press

Sve što zamislite, moguće je. Samo živite, pišite, pričajte, plešite, nosite svoju priču.


Komentari