Željko Joksimović sinoć napunio Arenu Zagreb!

Emica Elveđi

Na večeri posvećenoj ljubavi i dobroj glazbi beogradski pjevač održao je veličanstven dvoiposatni koncert u hrvatskoj metropoli i dokazao da s pravom nosi naziv jednog od najpopularnijih glazbenika u regiji.

Publika je s puno emocija zajedno u glas pjevala svaku njegovu pjesmu, a na izuzetnu podršku Željko je uzvraćao vrhunskim izvođenjem svojih hitova, među kojima su “Milimetar”,”Najmoje”, ”Ljubavi”, “Telo vreteno”, “Drska ženo plava”.

Emica Elveđi

”Živim za ovakav ambijent i koncerte. Hvala svima! Bit će ovo večer u  kojoj ćemo svi uživati. Jako sam sretan što sam opet u Zagrebu jer se družimo i dijelimo najljepšu emociju na svijetu, ljubav”, istaknuo je Željko na početku nastupa.

Tisuće mobilnih telefona osvijetljavalo je dvoranu, a svi su bili usmjereni prema raskošnoj pozornici, koja je napravljena prema najusuvremenijim svjetskim standardima. O organizaciji je brinuo tim od 40 ljudi, bina je bila na pet razina s više od 200 rasvjetnih uređaja, 600 LED ekrana te više od stotinjak zvučnika.

”Za sve vas koji ste večeras slobodni, želim vam da uskoro pronađete ljubav. Možda baš ovdje, na koncertu”, govorio je Joksimović, a publika u Areni je svaku njegovu pjesmu popratila gromoglasnim pljeskom i plesom.

”Baš kao svojevremeno s “Olovnim vojnikom” i sada sam pripremio pjesmu za jedan ovako veliki koncert i drago mi je što je prvi put izvodim pred 20.000 ljudi. Publika ju je dobro prihvatila, a ponosan sam jer gledanost i slušanost raste iz dana u dan”, rekao je Joksimović. Raprodanim koncertima u Zagrebu zadovoljan je i organizator Željkova nastupa direktor Star produkcije, Alen Kluče.

”Koncert i odaziv publike nadmašio je sva naša očekivanja. Neizmjerno nam je drago što je publika prepoznala ovaj spektakl kao jedan on najpoželjnijih glazbenih događaja. Ponosan sam da smo dva dana zaredom rasprodali Arenu i da nas sutra čeka još jedna nezaboravna večer”, izjavio je Ključe.

Emica Elveđi

Beogradska zvijezda nakon uspješne prve večeri održat će u subotu 16. veljače još jedan koncert u Hrvatskoj. Ulaznica za taj nastup ima još malo, a možete ih kupiti u sustavu Eventim.


Komentari