Želite da vam noge u čizmama izgledaju vitkije? Uz ova tri savjeta nećete pogriješiti

Pixabay

Pronaći idealne čizme veliki je izazov, posebno pronaći one u kojima će noge djelovati vizualno mršavije. U nastavku donosimo nekoliko trikova pomoću koji ćeš postići taj efekt. Važno je obratiti pažnju na boju, materijal i na visinu potpetica.

BOJA

Kada je riječ o boji čizama, postoji nekoliko mogućnosti. Svijetle i atraktivne boje prikrit će i odvratiti poglede s “problematičnih” dijelova. Također, crna boja uvijek je dobra ideja, jer veoma laska nogama. Dodatni savjet je nositi hlače ili tajice u istoj boji kao čizme jer to čini noge duljima i sužava ih.

MATERIJAL

Želiš li da ti noge izgledaju mršavije u čizmama, manje su poželjni lakirani i sjajni materijali. Nasuprot toga, materijali od brušene kože, kao i svi “mat” materijali, puno bolje izgledaju na nogama.

VISINA PETE

Što je viša potpetica, noge će izgledati tanje. Međutim, ne treba pretjerivati jer je cilj doći sigurno od točke A do točke B. Ako se dobro snalaziš na ultra visokim petama, samo naprijed! Ali ako ti hodanje u njima ne ide najbolje, radije odaberi srednje visoke potpetice. Svakako izbjegavaj niske ako želiš da ti noge vizualno izgledaju mršavije, prenosi Miss7.


Komentari