‘ŽELIMO DIJETE’ Jelena Veljača otvorila dušu i otkrila emotivan detalj s vjenčanja koji su rijetki znali

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jelena Veljača i Vito Turšić vjenčali su se prošlog vikenda u Botaničkom vrtu. Nešto prije podneva par je izrekao sudbonosno “da” uz zvukove Mendelssohnova Svadbenog marša. Zanimljivo, prije nego što ih je matičarka vjenčala Jelenina prijateljica Jana Škrgulja citirala je emotivne stihove pjesme Arsena Dedića “Sve te vodilo k meni”.

Novopečeni mladenci su se odmah nakon vjenčanja zaputili na medeni mjesec u Primošten. Putovanje su im darovali bliski prijatelji Petra i Marco Bianco. Za Gloriju je otkrila i emotivni dio ceremonije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

“Službeni dio ceremonije završio je bacanjem buketa, ali zamjenskog. Naime, “pravi” vjenčani buket od divljih samoniklih ružičastih ruža bio je posveta mojoj baki Ružici, koja je preminula mjesec dana prije svadbe pa sam ga s Vitom odnijela na njezin grob”, izjavila je Veljača.

Par nakon svadbe, želi dobiti i dijete.

Podsjetimo, nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, s kojim je bila od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim ima petogodišnju kći Lenu, kolumnistici Jeleni je ovo treći brak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

 Vito i Jelena su svoj zajednički život započeli prije nekoliko mjeseci uselivši se u stan veličine čak 165 kvadrata u Martićevoj ulici. Jelena je krajem travnja proslavila 40-ti rođendan, a osmijeh s lica nije skidala jer je pored nje bio upravo njezin dragi.


Komentari