ŽELI BITI KRALJICA ZAGREBA: Za laskavu titulu natječe se i bivša djevojka ‘Gospodina savršenog’. Znate li o kome je riječ?

Izbor za kraljicu Zagreba (Foto: Facebook)

U srijedu 25. svibnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održat će se izbor za Kraljicu Zagreba 2022. Konkurencija je velika, a za laskavu titulu natječe se i Maria Horvat koju smo upoznali u posljednjoj sezoni ‘Gospodina savršenog’.

Svestrana novinarka nije uspjela osvojiti srce Tonija Šćulca, no to ju nije pokolebalo.

“Ljubav je za mene prije svega veliki kompromis. Kad se dvoje voli, mora biti kompromisa jer ako toga nema, privlačnost i karakterne razlike ne mogu opstati”, izjavila je Maria uoči ulaska u show.

Maria Horvat (Foto: RTL)

Ova 28-godišnja Zagrepčanka bila je i najmlađa žena na poziciji direktorice nogometnog kluba Rudeš, a vodila je i razne sportske emisije. Hoće li uspjeti osvojiti krunu koju priželjkuje, doznat ćemo idući tjedan.

Pobjednica izbora “Kraljica Zagreba” imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2022. koji će se održati 29. studenog u hotelu Lone u Rovinju. Nakon osvajanja te titule, natjecanje ide dalje te se pobjednica natječe na izboru za Kraljicu svijeta.

Djevojke će se predstaviti u raskošnim vjenčanicama, zavodljivim haljinama, a besprijekornu liniju pokazat će u kupaćim kostimima. Izbor će se odvijati pod palicom voditeljskog para Doris Pinčić i Marija Sedmaka, a osim u modi i ljepoti, posjetitelji će imati priliku uživati u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Tko će odnijeti laskavu lentu, odlučit će stručni žiri iz Hrvatske.

Komentari