Zeleni prsti predsjedničkog kandidata: Ivan Pernar oduševio fanove! Pogledajte što poklanja

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Ivan Pernar, kandidat u utrci za predsjednika, odlučio je pokloniti magnoliju. Na svojoj službenoj Facebook stranici Pernar je objasnio o čemu se točno radi.

”Upravo sam kod ženine kuće u Karlovcu zasadio jedan hibrid breskve i marelice (ima okus kao breskva, košticu kao marelica, a ne boluje od kovrčavosti lista) i tri magnolije kobus zbog hlada (može narasti do 10m u visinu i 7m u širinu). Međutim, susjedi zbog kojih sam kupio četvrtu magnoliju, ne žele ju jer im je previsoka ta sorta, pa eto ako je tko iz Karlovca i želi da mu poklonim tu magnoliju, slobodno se javite, bit će mi drago. Više o toj biljci možete saznati ovdjehttps://en.wikipedia.org/wiki/Magnolia_kobus”, napisao je Pernar.

Brojni fanovi predsjednika SIP-a komentirali su kako je ovo uistinu lijepa gesta, a mnogi su i ostali začuđeni Pernarovom ljubavlju prema biljkama. Predsjednički kandidat o svojoj ljubavi prema poljoprivredi i hortikulturi već je pričao medijima.

”Mogu Vam reći da je nešto za što sam se jako vezao su biljke koje sam zasadio iza zgrade i kako gledam te voćke kako rastu i daju plodove, prirasle su mi srcu. nije mi bilo ni na kraj pameti da je toliko lijepo baviti se, recimo to tako, poljoprivredom kao hobijem. ”, u srpnju je rekao Pernar za Zagreb.info.

 


Komentari