ŽELE SE OSAMOSTALITI? Severina i Igor traže vlastiti stan u Beogradu

Igor Kojić/Instagram

Iako će Igoru malo teže pasti što se mora odvojiti od roditelja, ipak će ispuniti Severininu želju.

Severina (44) i Igor Kojić (29) navodno su odlučili iseliti iz kuće njegova oca, Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj kosi i skrasiti se u samom centru Beograda. Pjevačica i njen odabranik već su dva puta išli razgledati stan u Skradinskoj ulici, a još se samo moraju izjasniti koliko su novaca spremni izdvojiti.

“Severina inzistira da se isele iz Kebine kuće u kojoj žive kada su u Srbiji. Iako su Olja i Dragan divni prema njoj, smatra da je vrijeme da se Igor i ona odvoje i započnu svoj bračni život. Nekoliko mjeseci su živjeli u zajednici, ali su shvatili da je mnogo pametnije da se isele i da budu sami”, rekao je za Informer izvor blizak paru.

Kojiću malo teže sjeda ideja odvajanja od roditelja, ali podržava svoju suprugu.

“Njemu je to razdvajanje od mame i tate teško palo, jer je vezan za njih. S druge strane, svjestan je da ima dovoljno godina da se sasvim osamostali, a Severina mu pruža punu podršku u tome”, kaže izvor.

Severina je zavoljela sam centar Beograda u kojem joj ne smetaju ni kafići ni promet, pa se tako bračni par odlučio skrasiti upravo na toj lokaciji.


Komentari