‘ZBOG OVOGA MOŽEMO UĆI U LEGENDU’ Vlado Kalember otkrio detalje velikog povratka legendarna ‘4 asa’

Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Legendarni pjevač Vlado Kalember je u razgovoru za emisiju ‘Una, due, tre’ progovorio o slavnim danima grupe ‘Srebrna krila’, koju je osnovao davne 1978. godine.

“U jednoj stvari sigurno možemo kao bend ući u legendu, a to je da se nikada nitko nije družio tako dobro kao mi i to znaju svi iz svijeta glazbe. Mi smo baš bili skupina prijatelja koji su, nešto umijećem, nešto srećom, nešto sretnim spletom okolnosti napravili vrlo zavidnu karijeru. Ali pošto ja s tim dečkima i dan danas sviram, meni to kao da još uvijek traje”, rekao je Kalember.

Dečki iz benda i danas sviraju zajedno, iako su im se putevi razišli.

“Nažalost jedan nije živ, a od ljudi koji su prošli kroz bend, s dvojicom još sviram. Jedan ne svira jer radi na televiziji kao producent zvuka, pa ne može. Svi se i dan danas družimo, kao i svih ovih godina”, pojasnio je Kalember, koji trenutno radi i snimanju albuma sa sastavom ‘4 asa’, kojeg uz njega čine Alen Islamović, Jurica Pađen i ‘gost iznenađenja’.

“Kako nas je Rajko Dujmić napustio, nas troje smo razmišljamo tko bi mogao biti četvrti as. Iako, već smo bili razmišljali o tome da četvrti as bude ‘lutajući, koji je naš prijatelj ili poznanik. Tako smo došli na ideju da na taj način napravimo album”, poručio je legendarni pjevač.


Komentari