ZBOG NJIH POLITIKA VIŠE NIJE ISTA: 5 različitih tipova i 1 zajednička osobina

Jurica Galoic/PIXSELL

Da, znamo! Politika bi trebala biti ozbiljna profesija.

Ali mora se priznati da hrvatske dame teško odolijevaju atraktivnim muškarcima, koji se kriju i među političarima.

Košulja, odijelo, moć i utjecaj sve to odlike su koje krase hrvatske političare novoga kova, na koje pripadnice ljepšega spola nisu i ne mogu biti imune. Tako u posljednje vrijeme u žustrim političkim raspravama nije nemoguće zamijetiti mlade i markantne momke, bez obzira na boju političkoga dresa.

Ukusi su različiti, ali dame s kojima smo razgovarali složile su zanimljivu listu koja je među morem zanimljivih i zgodnih političara odabrala one koji su ipak najzgodniji.

Andrej Plenković

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
Novi premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković pravo je osvježenje na političkoj sceni, osim što se vrlo brzo pozicionirao na listu najpopularnijih političara u zemlji, ni među damama nije ostao nezamijećen. I dok jedne ističu kako je Plenković uglađen i šarmantan, druge pak tvrde kako se u njemu krije ogromna karizma, ali i dobro građeno tijelo.
Božo Petrov
bozo
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Samozatajni predsjednik Sabora Mostov Božo Petrov još je jedno od novih, oku ugodnih lica u hrvatskoj politici. Osim što je mlad, Petrov je kažu dame zgodan, ali i obrazovan te je teško odoljeti njegovom simpatičnom naglasku. Uz to, djevojke tvrde kako i Petrov ima dobro isklesano tijelo te lijepe crte lica.

Zoran Milanović

Facebook
Facebook
Premda bivši premijer Zoran Milanović u Sabor ne zalazi te se iz politike postepeno povlači, s liste najzgodnijih političara u našoj zemlji po svemu sudeći neće tako skoro spasti. Milanović je, tvrde cure s kojima smo razgovarali pravi frajer, ima dobro tijelo, zanimljiv pogled, a najzgodnije na njemu svakako je karakter kojim pokazuje da je čvrst i odvažan muškarac, što kod djela dama izaziva pozitivne reakcije.
Facebook
Facebook
Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak također spada u kategoriju mlađih političara, a ovaj Slavonac curama je prije svega zanimljiv zbog šarma, no ističu kako se na njemu primjeti da vodi računa o svojem izgledu. Zgodan je, a uz to brine o tome da za svaku priliku bude adekvatno i primjereno odjeven, a ima i muževan ton glasa.

Ivan Vilibor Sinčić

Facebook/Ivan Vilibor Sinčić
Facebook/Ivan Vilibor Sinči
Malo duža kosa, ali i politika drugačija od svih drugih odlika je to predsjednika Živoga zida Ivana Vilibora Sinčića na kojega su oko bacile nešto alternativnije dame. Kažu kako je Ivan sladak, netipičan i simpatičan te da ima dozu prikrivenog šarma i upravo stoga dio je naše top liste.

 

 

Komentari

Komentari

loading...