Zbog korone morala je produžiti boravak u Poljskoj! Doznaje se kako se Albina Grčić osjeća

Foto: Instagram

U ponedjeljak je u medijima odjeknula vijest kako je, 22-godišnja Albina Grgić, koja nas je ove godine predstavljala na Eurosongu, pozitivna na koronavirus.

Tu je vijest doznala nakon uspješnog nastupa na festivalu Poljske nacionalne televizije u Kielceu. Naime, rezultat testa u Varšavi koji je mlada pjevačica obavila, bio je pozitivan. To joj je itekako pomrsilo planove, jer znači da u Poljskoj ostaje u karanteni.

Kako bi doznali kako se Albina osjeća te ima li ikakve simptome, portal Dnevno.hr kontaktirao je Sašu Adamvić iz Universal Music Hrvatske, te su dobili pozitivne vijesti koje će zasigurno razveseliti brojne obožavatelje mlade Splićanke.

“Albina je u karanteni i osjeća se dobro”, odgovorila je Saša. Na svojem Instagram profilu, oglasila se i sama Albina.

“Tako je dobro što moram ostati duže”, šaljivo je napisala osvrčući se na vrijeme koje zakonski mora provesti u karanteni u Poljskoj.

Brojni obožavatelji mladoj zvijezdi, kojoj mnogi predviđaju sjajna karijera, na društvenim mrežama žele što brži oporavak. “Draga Albina, jako mi žao zbog korone, nisi to zaslužila uopće, samo znaj da te tvoji fanpage-evi uvijek podržavaju i jako vole u svakom trenutku! brzo ozdravi”, jedna je od poruka.


Komentari