ZAVRŠILA NA ‘STUPU SRAMA’: Maju Šuput bezobrazno popljuvali zbog pitanja što da Bloomu daje jesti

Foto: Instagram

Da pjevačica Maja Šuput Tatarinov, ne može proći nezapaženo kao i svaka druga majka  to već znaju i ‘vrapci na grani’, a ovog puta na društvenim mrežama izazvala je lavinu hejterskih komentara zbog najbanalnijeg pitanja.

“Ponestaje mi ideja. Što da mu dam da papa prije spavanja, a da ga i dalje ovako veseli???” upitala je Šuput ispod fotografije malenog Blooma na svom Instagram profilu, u nadi da će dobiti koristan savjet.

Međutim, pozitivni komentari su uglavnom izostali jer se javila tek nekolicina majki koje su dale super ideje pjevačici što malenom može dati jesti. S druge strane pokrenuta je prava hajka na jednu od najpoznatijih majki u Hrvatskoj, pa je tako Šuput ubrzo završila na  ‘stupu srama’, ni kriva ni dužna.

“Najbolje sisu, ako je silikonska onda mlijeko ima okus kao prezervativ s okusom maslaca i banane”, poručio je jedan korisnik društvene mreže, a drugi su nastavili u istom tonu. “Sise su davale majke a pošto su silikonske to nije za djecu”, “Probaj sa botoxom. Uf da, još je mali, to za par godina možeš počet”, “Baš si prava mater! Zaslužuješ najgore komentare. Da mi je samo znat tko ti ga je rodio kad ga ne znaš nahranit, fuj”, nizali su se potpuno neprimjereni komentari.

“Bože zločestog li naroda”, “Još nam je i dobro kakvi smo ljudi”, komentirale su majke koje su ostale zgrožene hejterskim porukama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari