ZAVODLJIVA SEVERINA U NOVOGODIŠNJEM SPEKTAKLU: Napokon otkrila što je radila u Sarajevu

Foto: Instagram

BH Telecom će povodom dočeka Nove godine pripremiti jedinstven program pod nazivom “Pozdravi staru i dočekaj novu 2022”, za sve korisnike Moja TV i Moja web TV, koji će moći pogledati nastupe brojnih zvijezda, prenosi bosanski Klix.

Naime, BH Telecom planira snimiti višesatni novogodišnji program Moja TV, a vodit će ga glumci Tarik Filipović i Helena Vuković. Nastupit će brojna poznata imena, među kojima su Severina i Halid Bešlić. U nastavku pogledajte kako je izgledala press konferencija.

Svoje oduševljenje planiranim nastupom nisu krili ni izvođači. Severina je u svom stilu podijelila radost zbog planiranog nastupa.

“Kad sam vidjela u scenariju da s Vajtom, ljudi, Seidom Memićem Vajtom, piše da bi trebali pjevat ‘Apsolutno tvoj’ od Mirzinog jata, takav poziv se ne odbija. Odmah sam pristala! Naime, oduvijek sam htjela upoznat Vajtu. Mi smo genijalan spoj. I da, pjevat ću prateće vokale Halidu Bešliću. Zar to nije Brilijantno i dijamanto? ‘Ko bi reko čuda da se dese’ pa ću pjevat i duet s Tarikom Filipovićem. Ne smijem otkriti koju pjesmu pjevam. Tko može odbiti takvo ludilo? Das ist Valter! Čestitke BH Telekomu na ideji i ekipi na realizaciji. Vidimo se u Sarajevu, prva stanica je ipak na petici u Ferhatovića, da bolje legne scenarij”, izjavila je Severina.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila na društvenim mrežama da je stigla u Sarajevo, ali nije odmah otkrila koji je razlog njenog dolaska. Ipak, na kraju je podijelila na Instagramu fotografije s nastupa te poručila obožavateljima na kojoj platformi mogu pogledati novogodišnji spektakl.

“To će biti dobra noć, ne predosjećam, nego znam”, napisala je ispod fotografije na kojoj pjeva u seksipilnom outfitu koji potpisuje Dolce Gabanna. Odjenula je crni grudnjak uz atraktivno donje rublje te sve upotpunila zelenim svjetlucavim blejzerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pratitelje je oduševila modnom kombinacijom, a po svemu sudeći pjevačica u novu godinu ulazi punom parom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Po svemu sudeći Severini itekako godi Sarajevo, a pokazala je i plavu modnu kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari