Zavidi joj i Nives Celzijus! Sonja Kovač zagolicala maštu golišavim fotografijama

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih influencerica u Hrvatskoj, Sonja Kovač ovih je dana itekako zagolicala maštu svojih pratitelja objavivši golišave fotografije iz Spa centra u kojem je s dečkom uživala za Valentinovo.

Potpuno gola u kadi, Sonja je mirisala ružu, a pio se i šampanjac. Kako bi pratiteljima otkrila sve čari njezinog dana zaljubljenih, pozirala je i u hotelskoj kupaonici, a na trećoj fotografiji našle su se svijeće, kao i cvijeće. Čini se da je influencerica zaista romantična duša, ako je suditi prema fotografijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

“Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj spoj na Valentinovo slađi je nego ti. Koja je naj, 1, 2 ili 3.?”, upitala je pratitelje Sonja, a zavidi joj i Nives Celzijus koja joj je u komentarima ostavila emotikon oduševljenja.

Nije ovo prvi put da influencerica otkriva svoje atribute, pa je prije nešto više od tjedan dana pozirala samo u vesti s tek nešto šminke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja je nedavno s dečkom Goranom Mandićem konačno kupila stan u kojem će zaljubljeni dvojac živjeti. Influencerica je otkrila da ju je upravo lockdown potakao na navedeno. Par se smjestio u četverosobnom stanu u Remetama.

“Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac sa traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremanja i uređivanja, ne mogu dočekati!”, otkrila je influencerica.

 


Komentari