ZAUVIJEK SUSJEDI? Severina progovorila o bivšem: Postao je vlasnik kuće preko puta mene gdje se nalazi kamera

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Uoči 50. rođendana, Severina Vučković otvorila je dušu u opsežnom intervjuu za Gloriju. Popularna ‘Djevojka sa sela’ nalazi se usred pravne borbe za skrbništvo nad sinom Aleksandrom s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a kao ‘šlag na tortu’ došla joj je vijest da je “Kralj bakra” postao vlasnik ‘trošne’ kuće preko puta nje.

“Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gdje se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu osobnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala tvrtka u vlasništvu ciparske tvrtke mog bivšeg. Je li vam jasno do kuda to ide?”, upitala je Seve.

Također, Severina je progovorila i o navodnoj prijavi za vrijeđanje službenika u Centru za socijalnu skrb Maksimir:

“Dosad smo bili u sferi socijalne drame, a sad prelazimo na triler s elementima znanstvene fantastike. Ima medija koji objavljuju stvari prije nego što se dogode. A ako se i dogode, uvijek nešto pogrešno polove. Jedino točno je da sam bila na policiji jer sam navodno “vriđala službenu osobu”.”

“Prijave još nema, koliko ja znam, a valjda bih znala. Bila sam i na Državnom odvjetništvu jer su me prijavile bivša ravnateljica one Poliklinike i aktualna ravnateljica one škole, koja će djecu upisivati bez prijemnog u MIOC. Ovo je samo zadnjih mjeseci. Da, moglo bi se zaključiti da se od svih kriminalaca u zemlji i sitnih korumpiranih uhljeba te ruskih oligarha i njihovih ispostava u EU, tijela progona radije bave žurnim postupanjem po prijavama protiv mene”, kazala je.

Severina je otkrila kako se nosi s burnim životnim periodom i koji su joj ljudi pružili najveću utjehu.

“Učila sam duboko disati, balansirati kako ostati pribran i na zemlji zbog djeteta i pred djetetom. Sve to odraditi na foru “tako mi je grah pao”. To sam uspjela samo zahvaljujući odlascima u glazbeni studio. Tako sam mogla ići dalje, tako sam se liječila i čistila od sustava koji čovjeka želi posisati i poniziti. I kad mi se nije dalo pjevati, išla sam u studio. Morate ustati, obući se… Nekad uopće ne bismo snimali, samo bismo pričali. Skladatelj i producent Filip Miletić, tonac Domagoj Perišić i ja. Nekad smo samo šutjeli i slušali što smo snimili. I tako godinu i pol liječenja radom”, poentirala je.

Komentari