‘ZAUVIJEK ĆE BITI DIO MENE’ Nikad emotivnija Vlatka Pokos: ‘U mojim mislima je svaki dan. Nitko mi to ne može oduzeti’

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos već neko vrijeme živi u dalekom Torontu u Kanadi, sretna i ispunjena.

Uskoro će dobiti i kanadsko državljanstvo, a ta zemlja joj je postala drugi dom. Iz Hrvatske ju je potjerao primitivizam. Pokos tvrdi da ju užasava niska razina kulture, odnos prema fašizmu, nepismenost i “sramotna razina u javnoj komunikaciji na samom vrhu vlasti”. Trenutno radi u modnoj industriji kao “style advisor” i tvrdi da to nadilazi puko prodavanje u trgovini. Konkretno je zadužena za Yves Saint Laurent, a radi i s Diorom, Fendijem i Chanelom.

Život u Hrvatskoj joj je jednostavno bio previše turbulentan, a nezadovoljstvo time nikad nije krila. Nakon razvoda od poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana, godina se provlačila po sudovima, a nedavno je i odbačena tužba koju je protiv nje podigao Leo Radeljak, Dikanov sin.

Pokos tvrdi da ju bivši suprug sudski progoni već 14 godina iako je ona iz tog braka izašla praznih džepova, no on nije mogao prihvatiti taj prihvatiti činjenicu da ju je izgubio. Ipak, Pokos ne osjeća mržnju niti želju za osvetom, već isključivo olakšanje što se razvela.

Za Gloriju je otkrila i je li u kontaktu s Dikanovom kćeri, Lanom Radeljak.

“S Lanom nemam nikakav kontakt od njene sedme godine. U mojim mislima je svaki dan. I vrlo često u snovima. Lana će zauvijek biti dio mene i nitko mi to ne može oduzeti”, kaže Vlatka.


Komentari