Zasjenila ga je! Marko Grubnić prošetao gradom s mamom: A koliko tek koštaju njene cipele…

Screenshot / Instagram

Modni stilist Marko Grubnić (37) na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s mamom Brankom Grubnić (59), koja baš poput njega, voli skupe krpice.

Fotografija je snimljena u centru Zagreba, gdje modni stilist i njegova majka bezbrižno šetaju, a vrlo brzo skupila je više od dvije tisuće lajkova.

“Moje sve. Najbolja mama na cijelom svijetu, blagoslovljen sam što imam tebe kao majku”, napisao je Grubnić u opisu fotografije.

Mama Grubnić tako je prošetala u cipelama na petu s uzorkom leoparda. Na fotografiji je kao dizajner istih označen američki dizajner cipela Brian Atwood koji surađuje s modnom tvrtkom ‘Prada’. Na službenoj stranici prodaje cipela Briana Atwooda mogu se pronaći cipele Branke Grubnić, čija je cijena oko 9.850 kuna.

Ni Marko nije zaostajao za svojom mamom te je za ovu šetnju obukao košulju modne marke Dolce&Gabbana i hlače njemačkog modnog dizajnera Karla Lagerfelda. Marko s mamom često šopingira, a jednom prilikom izjavio je kako je tada i najsretniji. Idu i na luksuzna putovanja.

“Mama je moja zvijezda vodilja u životu. Zajedno blistamo poput Mjeseca i zvijezda”, ispričao je  Grubnić.

Marko je nedavno dobio čast da dizajneri Vjeko Mandić i Silvija Talan naprave lutku nalik njemu. Stilist ne krije da je oduševljen tim potezom.

“Prvo sam mislio da je neka šala jer ipak su Barbie i Ken statusni simboli i nije mala stvar kada netko napravi tu kultnu lutkicu upravo po tebi, tako da sam s nevjericom primio vijest, a kada sam vidio Kena napravljenog po meni, bio sam sretan. Jako sam zadovoljan kako izgleda, isfuran je poput mene”, uvjeren je Marko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

MY EVERYTHING ? The best mom in the entire world, I’m beyond blessed to have you for my mom @brankagrubnic … ?? #MyQueen

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)


Komentari