ZARUČNIK KARDASHIANKE NAPRAVIO DIJETE TRENERICI: Procurile gnjusne poruke, ponudio joj 75.000 dolara da pobaci

Foto: Instagram

Tristan Thompson, (30) NBA košarkaš koji je javnosti poznatiji kao bivši zaručnik Khloe Kardashian napravio je dijete privatnoj trenerici, Maralee Nichols (31) koja živi u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Naime, košarkaš je spavao s osobnom trenericom na proslavi svog 30. rođendana dok je još bio u vezi s Khloe s kojom ima trogodišnju kćer True.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

Sada je njegova ljubavnica trudna i procurile su poruke u kojima joj nudi 75 tisuća dolara ako pobaci. Ona ga odlučno traži da plati uzdržavanje djeteta, kao i nadoknadu medicinskih troškova. Košarkaš je priznao da su imali seksualne odnose, no demantirao je da su se družili na zabavi.

“Ako misliš da će ti dijete donijeti novac, griješiš”, navodno je napisao košarkaš.

“Svjesna si da ću u mirovinu nakon ove sezone. Po zakonu države Texas netko tko je nezaposlen mjesečno može izdvajati samo nekoliko stotina dolara za alimentaciju”, dodao je.

“Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75.000 dolara koje ti nudim jer inače nećeš dobiti ni blizu toliko novca od čovjeka koji je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dijete s ocem koji ne želi imati ništa s djetetom i koji će plaćati nekoliko stotina dolara mjesečno”, poručio joj je  Thompson.

Foto: Instagram


Komentari