ZARUČILA SE NAJSTARIJA KARDASHIANKA: Uz stotine crvenih ruža na plaži

Foto: Screenshot

Reality zvijezda 42-godišnja, Kourtney Kardashian zaručila se za svog partnera Travis Berkera nakon nekoliko mjeseci veze, a vijest je odjeknula svjetskim medijima.

Bubnjar benda Blink-182 Travis Barker zaprosio je najstariju članicu klana Kardashian u romantičnom okruženju, uz stotine crvenih ruža na plaži ispred hotela u Montecitu. Travis je kleknuo i zaprosio svoju dragu, a ona je presretno rekla ‘da’. Kardashianka se odmah pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu te objavila romantičnu fotografiju zaruka.

“Zauvijek, Travis Barker”, napisala je ispod fotografije na kojoj se grle i strastveno ljube.

Oduševljeni pratitelji uputili su joj najljepše želje i čestitke, a mlađa sestra, 40-godišnja Kim Kardashian, među prvima je čestitala te objavila na svom Instagram storyju zaručnički prsten svoje sestre. Prema navodima američkih medija zarukama su prisustvali i 37-godišnja sestra Khloe Kardashian te njezin partner Tristan Thompson.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Kourtney Kardashian se prije pet godina razvela od razuzdanog bogataša Scott Disick-a s kojim je bila čak devet godina u braku, a vezu s bubnjarom je potvrdila u veljači ove godine. Iako je kroz dugogodišnju vezu sa Scottom rodila troje djece, nikada nije izrekla “da” svom tadašnjem partneru. Internet su preplavile šale na račun njenog bivšeg partnera kojemu nije uspjelo u 15 godina veze oženiti Kardashianku dok je njenom novom partneru to “pošlo za rukom”, nakon samo par mjeseci. Ona je pak više puta u medijima istaknula da su se razišli zbog njegovog razuzdanog života i ovisnosti o alkoholu i drogama.


Komentari