ZARADILA PRIJAVU ZBOG OVOG! Jelena Veljača pozirala s kćeri, pratitelji prijavili fotografiju pa je Instagram uklonio

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Jelena Veljača objavila je fotografiju zabavnog trenutka s kćerkom Lenom, ali je uznemirila neke pratitelje. Petogodišnja Lena pridružila se majci u jedenju špageta, ali je fotografija ubrzo uklonjena s Instagrama.

Veljača je objavila fotografiju kćeri Lene kako bez majice jede špagete. Lena je skinula majicu i potkošulju da se ne zaprlja za vrijeme jedenja, ali je fotografija uznemirila neke pratitelje koji su je zatim prijavili. Fotografija je uklonjena s Instagrama, ali Veljača se nije dala smesti i postavila ju je opet.

“Poanta ove genijalne fotke je bila kako je Lena skinula i majicu i potkošulju da može pojesti omiljene špagete sa šalšom. Netko je završio na imaginaciji sadržaja zbog kojeg je prijavio fotku. Želim mu bolji život u idućoj reinkarnaciji”, napisala je Veljača.

Foto: Jelena Veljača Instagram

Ovo nije prvi put da je Veljači fotografija Lene prijavljena i potom obrisana. Prije nekoliko godina objavila je zajedničku fotografiju kupanja u kadi, nakon čega je bila prijavljena.

“Kupamo se u kadi, zajedno, a ona meni pere koljeno… Naznaka jest da smo gole, ali ne vidi se nijedan intimni dio tijela. Netko me prijavio, valjda kao zlostavljačicu ili ne znam što… Ovdje je problem mater koja se kupa sa svojim ženskim djetetom”, napisala je tada Veljača.

Veljača često reagira na komentare na svojim objavama na Instagramu. Nedavno je pratiteljici zbog neprimjerenog komentara napisala da ju želi prijaviti policiji.


Komentari