Zaprešić Boysi u nikad emotivnijem izdanju: ‘Dovoljno je samo reći i poslušati Moj Vukovar’

foto:screenshoot

Miljenici domaće publike, čije pjesme rado pjevamo i uzvikujemo na sportskim natjecanjima, Zaprešić Boysi snimili su nikad emotivniju novu pjesmu, za koju ne sumnjamo da će se itekako slušati narednih dana.

“Uoči 18.11.,dana kada obilježavamo jedan od najtužnijih dana u modernoj hrvatskoj povijesti. Dana kojeg se svaki Hrvat prisjeća sa sjetom u mislima i tugom u srcu, mi smo, uz emocije kao nikada do sada, dali svoj obol u čast Gradu heroju. Dovoljno je samo reći i poslušati Moj Vukovar“, napisali su Zaprešić Boysi na svom Facebook profilu.

Spot je sniman na lokacijama diljem Vukovara, s ciljem da se naglase prirodne ljepote grada i oda počast simbolima patnje koji su neizostavan dio naše prošlosti.

“Pjesma posvećena gradu Vukovaru nije ideja koja nam je došla iznenada. Želja za odavanjem počasti tinja u nama još od samih početaka grupe. Međutim, uvijek je postojao taj respekt, bojazan i određena kočnica da pjesma neće ispasti dovoljno dobra, odnosno onakva kakvu smatramo da grad Vukovar i zaslužuje. Nedavno smo imali čast nastupiti na svečanom otvorenju obnovljenog Vukovarskog vodotornja te osjetili da je ‘to sada to'”, izjavili su članu grupe za Jutarnji.


Komentari