‘Pretpostavljam da si protiv cijepljenja’ Maja Šuput objavom zaratila Instagram, javile se iskusne majke

foto:Instagram/screenshoot

Pjevačica Maja Šuput sve je bliže terminu poroda, a sudeći po njezinim izjavama, te objavama na društvenim mrežama, trudnoću podnosi odlično.

Prinova u obitelj Šuput-Tatarinov dolazi za samo dva mjeseca, a pjevačica je na svom Instagram profilu otkrila da ima samo jedan problem, a svoje pratiteljice upitala je za savjet.

“Iako su me srećom zaobišle apsolutno sve trudničke tegobe, ipak me od početka prati ‘mamnesia’ iliti trudnička zaboravljivost. Pa tako svakog dana jedino o cemu brinem je dali sam popila svoje Novalac prenatal kapsule jer su one jedino i apsolutno sve dovoljno što unosim za malu barabu”, napisala je Maja i upitala svoje pratiteljice što one piju od vitamina, odnosno dodataka u prehrani.

Majino pitanje stvorilo je pravu raspravu između pratiteljica.

“Niti u jednoj trudnoći nisam pila ništa, a imala sam četiri trudnoće. Samo puno voća povrća i dosta kretanja. Čak nisam ni na kilaži ništa dobila.”, jedan je od komentara koji su odobrile i brojne druge mame, no ipak dio njih smatra da je nemoguće sve potrebne hranjive tvari za bebu unijeti isključivo prehranom.

“Cijelu trudnoću nisam pila ništa i imam sasvim zdravu i normalnu bebu koja se normalno razvija i napreduje, zato kažem da nema smisla raspravljati, svatko ima pravo odabrati što želi u životu“, nadovezala je jedna pratiteljica.

“Znači medicina je stvar mišljenja, pretpostavljam da si i protiv cijepljenja“, odgovorila joj je druga pratiteljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjećamo, Šuput je nedavno pratiteljima otkrila i kako u njihovu obitelj stiže dječak, što je izazvalo brojne reakcije i čestitke, kako od strane poznatih estradnjaka, tako i svih pratitelja.


Komentari