Zaljubljena preko ušiju! Indira posvetila emotivnu objavu svom suprugu, oglasila se i Minea

Indira Radić colonia
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Indira Levak na hrvatskoj glazbenoj sceni poznata je kao jedna od najenergičnijih pjevačica, te je i nakon izlaska iz grupe Colonije uspješno punila klubove. Zbog pandemije koronavirusa, od koncerata se morala oprostiti, no glazbenica ne gubi optimizam.

Na društvenim mrežama s pratiteljima rado dijeli događaje iz svog života koji s joj važni ili simpatični. Ovoga puta, svom suprugu Mislavu poželjela je sretan rođendan, a emocije nije mogla sakriti. Objavivši njegovu fotografiju, Indira nije štedjela na komplimentima.

”Kada me pitaju što je sreća, ja svaki put izgovorim tvoje ime, a kada me pitaju što je ljubav, ja pomislim samo na nas dvoje. Sretan rođendan najboljem mužu na svijetu” napisala je pjevačica.

Indirinom mužu sve najbolje za rođendan poželjela je i njena kolegica Minea.

“Mireku sretan rođendan”, napisala je Minea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Indiru ćemo uskoro opet gleda kao članicu žirija u showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato”.  Transformacije natjecatelja komentirat će i Nives Celzijus, Goran Navojec te Igor Mešin. Na veselje brojnih Maju Šuput opet ćemo gledati kao voditeljicu, kao i Franu Riđana.

“U ovo je vrijeme inače najviše koncerata, kada dijelim radost i sreću sa svojom publikom, kada plešemo i pjevamo zajedno. Ne znam koliko se još trebamo strpjeti, ali znam da će moj prvi koncert trajati i trajati! Svi ćete biti pozvani! A do tada ću raditi na novim pjesmama i ponuditi im najbolje od sebe, barem online”, otkrila je jednom prilikom Indira.

Komentari