‘ZAKL*T ĆU TE!’ Kiki Rahimovski prijetio bivšoj ženi da joj neće pomoći ni sva policija svijeta

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pjevač Kristijan Rahimovski u subotu će u Opatiji, zajedno s Tonijem Cetinskim nastupiti s pjesmom “Zapjevaj, sloboda je”, koju je upravo on i napisao, a uoči njegovog nastupa na Dori, ovom omiljenom pjevačkom natjecanju mnogim Hrvatima, 24 sata doznaju kako je glazbenik 30. listopada 2020. godine osuđen na osam mjeseci zatvora.

Kazna je ipak preinačena u uvjetnu u trajanju od dvije godine. Žalbu glazbenika na presudu drugostupanjski Županijski sud u Slavonskom Brodu je odbio i ova presuda postala je pravomoćna 30. listopada prošle godine.

Kaznu zatvora Kiki Rahimovski će izbjeći ako u sljedeće dvije godine ne počini neko novo kazneno djelo, a navodno je Rahimovskog prijavila bivša supruga od koje se rastao prije četiri godine.

U presudi piše kako ju je pjevač nazvao i izgovorio: “Pobit ću cijelu tvoju familiju, sad sjedam u auto i doći ću u Novalju, zaklat ću te, neće ti pomoći ni sva policija svijeta”.

Njegova bivša supruga u tom trenutku je bila u Novalji i odmah je otišla sve prijaviti na policiju jer se jako prestrašila. Na sudu je Rahimovski rekao kako je bio ljut na bivšu suprugu i možda ju je uvrijedio, ali tvrdio je kako joj ni u jednom trenutku nije prijetio.

“Molim vas, nemojte me zamarati s tim glupostima”, odgovorio je Kristijan Rahimovski na upit 24 sata da komentira cijelu situaciju, a PR tim Tonija Cetinskog poručio je kako Tony nema nikakve veze s privatnim životom kolege Rahimovskog.


Komentari