Zagrepčanke, gubite svoj libido? Donosimo prirodna rješanja

Pixabay

Već smo objasnili muškarcima koje prirodne afrodizijake mogu koristiti, kako bi bili majstori među plahtama, no što kad nije problem u muškarcu i kad partnerica ima smanjeni libido? Ako niste sami po sebi prirodni afrodizijak, ako ne izgledate poput Georgea Clooneya ili Brada Pitta, pročitajte ovaj članak do kraja i bit ćete nam zahvalni. Konzumacijom ovih namirnica, strast će se sigurno vratiti u vašu spavaću sobu, jer prirodni afrodizijaci podižu libido na zdraviji način,

Prvi na redu od afrodizijaka je kakao. Osim što ima antioksidativne karakteristike, sadrži i anandamid koji se u kombinaciji s antioksidansima i mangezijem pretvara u afrodizijačku bombu. Zašto ne bi svojoj partnerici ponudili topli kakao?

Cimet pomaže pri ubrzavanju metabolizma, ali jednako kao i muškatni oraščić ili đumbir ubrzava krvotok u trbuhu i karlici, pa u kombinaciji s kakaom predstavlja apsolutnu dobitnu kombinaciju za žene.

Shatavari, vrsta indijske šparoge poznata je pod imenom “ona koja ima tisuću muževa” jer podiže ženski libido u neslućene visine, a u Indiji kao tradicionalno koriste kao ženski tonik za pomlađivanje. Da, posadite ga u teglu, naravno!

Za kraj smo ostavili datulje, slatko egzotično voće koje ide u mnoge slatkiše, a lukavi je Arapi kombiniraju s mlijekom i cimetom kako bi napravili savršen afrodizijak za žene.

 


Komentari