Zagrepčanka u popularnom srpskom showu otkrila: ‘Nije bilo kreveta nego samo madrac!’

FOTO: Instagram/iva-grguric

Zagrepčanka i jedina Hrvatica koja sudjeluje u popularnoj srpskoj reality emisiji Zadruga, Iva Grgurić sa svojim sustanarima je podijelila neke detalje iz dvog života.

Naime, Iva je pokušala jedno ljeto raditi na Zrću, mjestu poznatom po partijanju, ali zbog loših uvjeta to je sve palo u vodu i ubrzo se vratila kući.

”Otišla sam od roditelja sa 18 godina i živjela sam s gej parom u stanu. Dobila sam poziv od jednog boksača, dao mi je poslovnu priliku da radim na Zrću. Pitala sam ga o čemu se radi i objasnio mi je da ću prodavati epruvetice s alkoholom za 13 kuna, a od svake ću ja dobiti po jednu kunu. Ja dolazim tamo, nije bilo ni kreveta, nego neki madrac, osam DJ-eva… Bilo je previše ljudi, po dvoje ljudi je spavalo u krevetima”,  započela je atraktivna Zagrepčanka svoju priču.

View this post on Instagram

Špica #Bruno&Matea?

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

”I sad mi trebamo uvjeravati Engleze da je to domaća rakija. Jedva sam prodala deset epruvetica. Pokupila sam se kući dva dana nakon. Tad sam se osjećala kao budala. Radila sam kao hostesa”, kazala je Iva i time opovrgnula navode kako hostese dobro zarađuju.


Komentari