ZAGREPČANIN POSTAO ATRAKCIJA! Automobil oblijepio Gucci folijama: ‘Žene me stalno zovu’

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zagrepčanin Vedran postao je prava senzacija otkako je svojeg limenog ljubimca oblijepio folijama poznatog svjetskog brenda.

“Najviše me zovu žene, i to uglavnom mlađe. Pa eto vam rješenje ako ste samac, kupite moj Gucci Smart”, ispričao je Vedran za 24sata.

Ideja da oblijepi svoj automobil došla mu je na pivi s ekipom, a otkako je objavio oglas ima 10 do 15 poziva dnevno.

“Dosad su sve bile žene. Ne znam jesu li u vezi ili solo, ali ja sam sretno oženjen čovjek pa me to ne zanima. Neću riskirati svoj život. Ja sam svoju ljubav pronašao, a s ovim Smartom možete i vi”, dodao je Vedran.

No netko je ovog Zagrepčanina već ranije preduhitrio. Inicijalnu ideju je vidio u Njemačkoj, gdje je uočio Audi RS8 u istom izdanju.

“Trenutačno razmišljam da napravim auto Louis Vuitton, to mi je plan. Što se tiče cijene, za Smart sam uložio oko 7000 kuna, a za veći auto cijena ide i do 10.000 kuna”, objasnio je za 24sata.

Automobil su mu pomogli ukrasiti prijatelji. Nije vjerovao da će dobro ispasti prije no što je vidio konačan rezultat. Njegov oglas dosad je pregledalo više od 17.000 korisnika.

“I ostali su bili začuđeni. Ovo je jedna cijela folija, ne ide po komad. Ni tuča, ni kiša, ni snijeg, ni jako sunce joj ne mogu ništa. Garanciju imate na deset godina, to je i više nego dovoljno”, zaključio je Vedran.


Komentari