ZAGREPČANIN NEPREPOZNATLJIV: Pobjednik treće sezone ’Života na vagi’ podijelio novu fotografiju: ’Ma nisi valjda još…’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

S ukupnih 180 kilograma, u trećoj sezoni emisije “Život na vagi”, tadašnji pobjednik, Zagrepčanin Alen Abramović skinuo je 86 kilograma, a nakon emisije nastavio je trenirati i brinuti se za svoje tijelo pa svakom novom fotografijom iznenadi pratitelje.

Nedavno je objavio još jednu iz prirode, a pratiteljica ga je odmah pitala je li možda još smršao jer tako djeluje. “Nisam smršavio nego sam trenirao snagu neko vrijeme pa je došlo do preraspodjele odnosno, dobio sam u ramenima nekoliko centimetara, vrat mi se zjačao, guzica zategnula i kvadrići… Samo je trbuh postojan”, rekao joj je.

Pratitelji su pak zaključili kako izgleda odlično, a on nerijetko i otkriva da se tako i osjeća. Nedavno se tako odvažio na jedan pothvat koji mu ranije ne bi ni pao na pamet – tetovirao se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alen Abramović (@alen.abramovich)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alen Abramović (@alen.abramovich)

“Uvijek sam se želio tetovirati, nisam imao samopouzdanja oslikavati se sa 180kg. Sada ga imam. I dalje se učim voljeti sebe… Proces koji traje možda i cijeli život! Uvijek sam volio život, sebe nisam… Sada je drugačije”, naveo je uz fotografiju tetovaža. Oslikao je naime krilo na svakoj podlaktici te tiK iznad lakta istaknuo tekst “Fear normal”, odnosno, “Bojite se normalnog”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alen Abramović (@alen.abramovich)

Komentari