Zagrepčanin iz srpskog realityja: Volio sam vući kokain i bio sam u zatvoru! Spasila ga je djevojka, bivša Miss Varaždinske županije!

foto:Instagram

Zagrepčanin Fran Pujas (22) natječe se u srpskom reality showu “Zadruga”, u kojem su tučnjave, brutalne svađe, golotinja i seks gotovo svakodnevne pa ne čudi da se ovaj show naziva najkontroverznijim na ovim prostorima.

No, njegov život, čini se, nije puno drugačiji od onog što ga čeka u showu. Hrvat je u razgovoru s ukućanima prvo priznao da je imao problema s drogom.

 

View this post on Instagram

 

?@jsimonovic

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on

Oprosti majko, ja se toga ne sramim, imao sam period od godinu i pol dana života, kada nisam bio baš pravi ovisnik, ali sam volio vući kokain. To mi je u životu donijelo jedino probleme i dugove. Počeo sam psihički pucati i paranoje doživljavati. Stvarno nije bilo ugodno. Želim mladima naglasiti: ‘Bježite od tog!’. To je sve lijepo i divno u početku, ali taj početak jako brzo završi”, krenuo je svoju priču mladi Zagrepčanin koji je inače model te je snimio kampanju za jedan poznati hrvatski brend.

Priznao je kako je bio u zatvoru te da ga je spasila 21-godišnja djevojka Paula Hublin koja s njim sudjeluje u ovom showu, a ona sama bila je Miss Varaždinske županije 2017. godine.

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on

“Bio sam dva puta u zatvoru, zadnji put me Paula primila kod sebe doma i čuvala mi pse dok sam bio u zatvoru. Prava cura stvarno, slala mi je pakete tamo. Ona mi je pomogla i praktički me natjerala da se maknem od tog uličnog života. Dokazala mi je da vrijedim puno više od tog. Puno ljudi, koji su stariji i možda pametniji, nije me uspjelo uvjeriti da se maknem od tog načina života, ali ona jest”, priznao je iskreno, prenosi Večernji.


Komentari