Zagrepčani, podijelite! Ivan traži jednu djevojku: ‘Tako se smijala da na drugo nisam obraćao pažnju’

Pinterest

Oglasi za odvoz namještaja najčešće su jedina stvar koji vidimo zalijepljenu na stupovima ulične rasvjete. Srećom, zagrebački kvart Dubrava dobio je puno emotivniju alternativu. U danima kada je cijela Hrvatska u problemu zbog virusa COVID-19, a Zagreb se još uvijek smiruje nakon razornog potresa, iz pukotina može izviriti i lijep cvijet. I to onaj najljepši, ljubavni.

“Tražim curu koja je danas 7. svibnja bila u Erste banci na Dankovečkoj. Tražena cura ima smeđu kosu i studentica je. Traži te dečko koji je s tobom stajao zadnji u redu”, napisao je i zalijepom po Dubravi dvadesetogodišnji Ivan koji vjeruje kako bi se ovaj ugodni razgovor iz banke mogao nastaviti pa makar i prijateljski.

Zadnji u redu, ali prvi po hrabrosti, tako bi mogli opisati našeg Ivana koji nam je na naše pitanje o tome sjeća li se još kojeg detalja sramežljivo rekao kako djevojka ima crne naočale te da se za vrijeme razgovora cijelo vrijeme toliko divno smijala da na ništa drugo nije obraćao pozornost.

“Jedva sam skupio hrabrost, ali toliko je lijepa… Nije mi bio problem”, nastavlja dalje Ivan koji se nada kako će mu se djevojka koja mu je zapela za oko čim prije javiti.

Pozive dobiva još od jučer, ali kaže kako onaj pravi još uvijek nije dobio.

“Zovi neki, ali samo s nekim glupostima, ništa bitno”, dovršava.

 


Komentari