ZAGREPČANI ODUŠEVILI STAVROSA: Najavio duet sa senzacionalnim zabavnim bendom u usponu! (FOTO)

Kraljevi zabave pripremaju kraljevski duet.

Na rasprodanom koncertu ovoga vikenda u zagrebačkom centru Green Goldu Jasmin Stavros i Barabe najavili su skorašnji duet – ‘Kraljevi zabave’. U snimanju kadrova spota za istoimenu pjesmu energičnog brzog ritma i zaraznih veselih stihova rado im se pridružila i raspojasana publika, a zauzvrat im je popularni “kralj zabave Staki” pjevao doslovno do jutra.

“I tako mi kažu da se ne skidam s bine kad se jednom popnem, pa evo, da još jednom dokažem da su jedino ti tračevi o meni istiniti”, istaknuo je popularni zabavni pjevač kojemu osmijeh nije silazio s lica, zadovoljan zbog euforije na koncertu.

Kaže kako je ovaj duet, čim ga je čuo u studiju, ponudio baš Barabama jer su oni jedina grupa mlađe generacije koja doslovno zrači pozitivnom energijom i da nastupajući na bini – doslovno rasturaju, rade pravi show gdje god se pojave.

barabe i stavros

A sve popularnije Barabe čine šestorica mladića Tomislav, Ivica, Nikola, Matej, Matija i Patrik iz okolice Zagreba s kojima smo ovom prilikom i kratko porazgovarali.

Na pitanje kakav je osjećaj biti dijelom estrade sada kad su se već ispraksirali na sceni, pjevač Tomislav odgovara: “Sve je doista odlično. Još od malih nogu s divljenjem smo gledali sve te zvijezde naše glazbene scene, a danas smo u situaciji da s istim tim zvijezdama dijelimo pozornicu”.

Jeste li Vi Barabe, bend Barabe ili tamburaški sastav Barabe?

Ivica: I jedno, i drugo i treće je točno, ali nama je najdraže samo – Barabe!

-Smatrate li da ste uspjeli?

Matej: Hm, rekao bih da smo ostvarili jedan manji dio naših planova.

-Hoćete li i Vi krenuti linijom manjeg otpora pa se umjesto zabavnjaka prebaciti na ‘cajke’ kao mnoge Vaše kolege?

Nikola: Haha, ne ne. Barabe su bend koji ima svoju glazbenu reputaciju modernog pop-rock-tamburaškog sastava, i tome ćemo ostati vjerni.

-Koga smatrate konkurencijom i zašto?

Patrik: Svaka konkurencija je zdrava I vrlo motivirajuća. Prema tome, ne gledamo na ‘konkurenciju’ prijetećim pogledom već na jedan pozitivan način. Konkurencija u ovom poslu su nam naravno izvođači i bendovi sličnog profila. Trudimo se uvijek biti vrlo realni, a to nas sve zajedno upravo čini boljima da se svi zajedno više trudimo

Iz Vašeg kraja oko Jaske i Gorice dolazi dosta bendova. Kako gledate jedni na druge i u kakvim ste međusobnim odnosima?

Matija: Zapravo smo s većinom kolega u iznimno dobrim i prijateljskim odnosima. Budući da smo mlađi od svih izvođača iz naših krajeva, uvijek rado poslušamo savjete starijih kolega. I naglasio bih da se zapravo međusobno “tjeramo” na još predaniji i mukotrpniji rad, prema tome, dobro je da nas ima tako puno.

barabe i stavros

-Osjećate li se možda zapostavljenima, koči li vas netko i imate li prepreka?

Tomislav: Iskreno, zasad sve ide po planu i programu, tako da ne bih mogao reći da se osjećamo zapostavljenima. Naravno, raznih prepreka uvijek ima, ali mi ih ne smatramo preprekama, već izazovima s kojima smo se spremni suočiti i pokušati ih na najbolji mogući način savladati. Do sada smo ostvarili sve što smo zacrtali, a tako će, vjerujte nam, biti i dalje.

-Do koje granice ste spremni eksploatirati svoj privatni život radi medijske popularnosti?

Nikola: Mislim da govorim i u svoje, ali i u ime svih Baraba kad kažem da bismo svoj privatni život htjeli sačuvati za sebe. Smatram da je to vrlo važno odvojiti od javnosti. Zasad uspijevamo u tome, nadam se da će tako i ostati. Na pozornici sam ja zločesti Nikola koji bubnja sve u 16, ali privatno sam Nikola s istim starim prijateljima, našim druženjima… A i naše djevojke vole da se ne zna tko su one i da nas imaju samo za sebe (smijeh)

-Koja vam je kratkoročna, a koja dugoročna neostvarena poslovna ambicija?

Ivica: Mi smo vrlo realni i ne zanosimo se mimo zdravog razuma. Kratkoročna ambicija nam je ulazak na ovogodišnji CMC festival, a dugoročna ambicija nam je odlazak na turneju po Sjevernoj Americi ili Australiji, vjerojatno na jesen ili krajem godine.

-Što je Barabama ”slaba točka”?

Matej: Žene! Barabe vole lijepe i pametne žene. Uostalom, zato smo im i posvetili našu pjesmu “Žene su zakon”. Žene, volimo Vas!

Smatrate li da cilj opravdava sredstvo i dokle ste spremni ići kako biste ostvarili željeni uspjeh?

Patrik: Mislimo da makijavelizam nije doktrina kojom bi se Barabe trebale voditi.

Matija: Mi smo sav svoj uspjeh izgradili na našem radu, predanosti, upornosti, ulaganju i žrtvovanju te vjerujemo da je to pravi put i za nastavak naše karijere.

barabe promocija


Komentari