ZAGREBAČKI SLAVUJ PJESMOM RASPLAKAO ŽIRI: Imamo li novog pobjednika showa ‘Zvjezdice’? (VIDEO)

FOTO/RTL

“Rasplakao si me! Uf, ne znam što da kažem. Slušam te i mislim si kako pjevaš kao da si proživio ne znam što u životu”, kazala je uplakana Alka.

Nova sezona dječjeg pjevačkog natjecanja “Zvjezdice” iznjedrila je možda i prvog potencijalnog pobjednika. Trinaestogodišnji slavuj Dario Vilić iz Zagreba svojim predivnim glasom osvojio je i rasplakao žiri. Dario je izvedbom pjesme “Kao moja mati”, Zdravka Čolića, do suza ganuo Alku Vuicu.

“Rasplakao si me! Uf, ne znam što da kažem. Slušam te i mislim si kako pjevaš kao da si proživio ne znam što u životu. Mislim, tako pjeva kao da je proživio nešto u životu. Kakvi su to završeci, kakav je to glas, predivan si“, kazala je suznih očiju Alka Vuica, dok je maestro Šljivac emociju pretočio u riječi: “Bio si sjajan, megatalentiran!

“Opravdano si prva petica večeras. Izazvao si emociju, kupio raju, odlično manipuliraš publikom, sram te i stid bilo! Predivno, svaka čast”, komenitaro je oduševljeni Enis Bešlagić. “Kad te ovako gledam i slušam kako se ponašaš na pozornici, kako pjevaš, kako se obraćaš publici, onda mogu reći da si ti dokaz da se najvažnije stvari u ovom našem poslu ne uče nego se rade instinktivno. Ti si živi dokaz za to. Naučiti možeš još svašta, ali ovo s čim si rođen, si rođen”, dodala je Vanna, prenosi RTL.

Komentarima oduševljenog žirija ovoga puta pridružila se i voditeljica Doris.

“Svaka majka koja ima sina, voljela bi da joj ovo otpjeva, a svaka koja ima kćer, htjela bi te za zeta”, zaključila je Doris Pinčić Rogoznica.

https://www.youtube.com/watch?v=QQD5E3iShNM


Komentari