Zagrebačka voditeljica otkrila tajnu: ‘Planirali smo to četiri godine, nema toga što ne možeš napraviti za to malo čudo’

Zagrebačka voditeljica Z1 televizije, Hana Tabaković Baksa, s javnosti je podijelila prekrasnu vijest. Nakon što je sve držala u tajnosti, otkrila je da u 41. godini očekuje bebu. Za Zagreb.info progovorila je o planovima i koliko je njoj i suprugu trebalo da dođu do svega.

“U životu sretneš te neke ljude koji sa tobom prolaze najteže trenutke. Trenutke neizvjesnosti iščekivanja i nade. Moj dragi @drmrsic spojio me sa čudesnim kako ga zovem hrvatskim “doktorom House” mojim profesorom Hrvojem Vrčićem, nakon tri i pol godine mi smo došli na pola, točnije do 20. tjedna gdje ispod mog srca kuca još jedno srce.

Ono što smo prolazili samo mi znamo, ali vrijedilo je svakog trena zbog ovog trenutka sada.

Hvala mojim kolegama sa Z1 televizije koji su čuvali moju tajnu najbolji ste… Moj profesor i ja nastavljamo ovo čudesno putovanje, a ja, ja sam presretna da sam u rukama najboljeg od najboljih”, napisala je zagrebačka voditeljica u svojoj objavi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Za Zagreb.info otkrila je kako su ona i suprug dijete planirali četiri godine.

“Plan je bio prije gotovo četiri godine, no poslovica kaže čovjek snije Bog određuje. I onda je krenulo putovanje zvano MPO medicinski potpomognuta oplodnja! Da je lako – nije! Imala sam hrpu pretpostavki da je to kao na filmu – dođeš, oni nešto smiksaju i tadaaaaaa beba! Kakva zabluda. Prošla sam četiri postupka, hrpu hormona, gomilu pregleda, ali sa vjerom da će sve biti kako treba.

Put je bio dug, ali lakše je kada si okružen ljudima koji razumiju da hormoni čine rolerkoster u tijelu i treba to izdržati, zahvalna sam svojoj televiziji i svim mojim kolegama na Z1 na ogromnoj podršci, razumijevanju i suzama i smijehu kroz ovo putovanje”, rekla nam je Hana.

Kroz cijeli ovaj period, čula je mnogo tužnih priča, ali Hana s osmijehom na licu prolazi kroz sve ovo.

“Nažalost tek sada sam postala svjesna koliko žena ide na IVF i što sve proživljavaju! Ono što sam sve čula u Petrovoj bolnici pretužne su priče, srećom veliki broj ima sretan kraj,  iako je to borba svakodnevna.

Dvanaest tjedana sam morala ležati i biti doma, mislila sam da to neću izdržati, a onda vrijeme prođe i shvatiš nema toga što nećeš napraviti za to malo čudo”, objasnila nam je Hana.


Komentari