Zagrebačka manekenka privedena zbog nepoštivanja policije: Evo što se zbilja dogodilo

FOTO: Instagram

Bivša manekenda, koja je javnosti poznata i kao PR stručnjakinja Sarah Josipović na Instagramu se požalila na čudnu sitacuju. Sarah je policija privela kada je išča petomjesečnom sinu Maku izvaditi putovnicu. Kako je kazala to se nije dogodilo samo zbog putovnice,.

 – Pogodili ste, zbog “polupovišenog tona” i nepoštivanja policije. Nema veze s vađenjem putovnice, postoji pozadinska priča – napisala je prvo, a kasnije i objasnila koja je to pozadinska priča.  Naime, Sarah je s mamom prije par dana čekala na mjesto za parking u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici, ali potšo je parking bio zauzet morale su pričekati malo iza rampe. Još su vidjele i automobnil koji se sprema izaći s parkinga te se na taj način mjesto oslobodilo. Kako je nadalje napisala, išla je pokupiti sina Maka koji je s ocem bio na Fuliranju.

– I tako smo mu mi pokušavale objasniti, i u tih 30 sekundi se pomaknuli tako da smo cijelom površinom bili na parkiralištu, ali on je svejedno pozvao kolegu koji je mene, iako nisam ja vozila, tražio osobnu. Ja sam pitala: “Moju?” a on je odgovorio: “Jok, moju.” Ja sam izašla iz auta i povišenim tonom mu objašnjavala, ali nisam ga uvrijedila. Zapisao me i to je to. I tu dolazimo do danas – objasnila je Sarah detaljizirajući pozadinsku priču radi koje ju je zadesila nevolja kada je sinu išla izvaditi putovnicu. Na ulazu u policijsku postaju radio je isti onaj policajac otprije te je upitao zar ne misli da je malo bozborazna na što mu je odgoorila da ne misli. na to je on ponovno zatražio njenu osobnu koju mu je odmah i dala, dajući mu da znanja da je već zzapisana i da mora žuriti jer s djetetom ide na plivanje.

 

– On je uz smiješak rekao da je sve ovo pomalo bilo zbog njegovog ega, ali i jer mu je nekad malo dosadno. Eto, uljepšala sam čovjeku dan, a i tko prizna, pola mu se prašta. Nažalost, nije htio da napravimo selfie da ga upoznate jer sam obećala ovu zgodicu podijeliti – zaključila je svoju neobičnu priču Sarah i usput pozdravila prijatelja iz Petrinjske.

Komentari