Zagrebačka glumica: ‘Za božićni jelovnik pobrinut će se mama i brat, ne miješam se previše’

Zagrebačka glumica Ana Begić Tahiri pobjednica je prve sezone RTL-ovog showa Direktor svemira. Kao uspomenu na osvojeni trofej, Ana je dobila nagradu u obliku prirodne veličine glave Ivana Šarića, Direktora svemira. Čestitali smo Ani na pobjedi, i doznali gdje će držati pobjedničku statuu, ali i kako će proslaviti Božić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

‘Pobjednička statua je super, nisam joj se nadala! Drago mi je da sam upoznala ekipu s kojom sam radila, mogli smo se divno zezati i šaliti bez ikakvog ustručavanja i velikih razmišljanja. Samo jednostavno prepustiš se i odvede te’, kaže Ana i otkriva kuda će s bistom.

‘Drago mi je da ju imam. Nije još s ostalim nagradama zato što su te nagrade puno puno manje od ove. Nalazi se među kćerinim barbikama, ona ju koristi za igranje, za što točno, morat ćete nju pitat’, ispričala je Ana kroz smijeh i odala nam kako će provesti Božić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

‘Tradicionalno, Božić provodim s obitelji. Na staru godinu, 31.12. imamo premijeru Genijalne prijateljice. Dobili smo tri dana slobodno, pa ću sve stići pripremiti za Badnjak i Božić. Na Badnjak uvijek imamo bakalar na juhu. Za Božić uvijek sa suprugom i kćeri idem mami i tati na ručak. Što će biti na jelovniku pobrinu se mama i brat, koji je kuhar, pa se ja ne miješam previše, ali mislim da će to biti nešto u stilu purice s mlincima’, ispričala je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Na Novu godinu na njihovom se stolu uvijek nađe sarma i krumpir, pa će tako biti i ove godine. Što se tiče deserata, Ana je ove godine odlučila ići na zdravije varijante. ‘Naručila sam raw kolače, a što će mama napraviti, ne ispitujem jer nemam pravo ako sama svoj ne donesem, moram šutjeti za one koje je ona izabrala’, ispričala je uz smijeh i pohvalila se sa svojom kćerkom Lanom. ‘Napravila je odlične ginger kolačiće i kućicu tako smo potpuno namireni. Samo se još svi trebamo skupiti i to je to’, zaključila je.


Komentari