Zagrebačka glumica razvela se od osam godina mlađeg supruga: Bio joj je podrška u borbi s leukemijom, ali ljubav nije potrajala

Foto: Nova TV

Zagrebačka glumica, 46-godišnja Vesna Ravenščak razvela se od osam godina mlađeg supruga, veterinarskog tehničara Stjepana Lozića, piše Večernji list. Naime, glumica koju dugo nismo gledali na malim ekranim, vratila se u ulozi Melite Blažević u novoj seriji Nove TV ˝Bogu iza nogu˝, a osim angažmana u seriji, novost u njezinom životu je i razvod od supruga kojemu je sudbonosno ˝da˝ izrekla u prosincu 2015. godine nakon što je dobila bitku s leukemijom, a tijekom koje joj je najveću podršku pružao upravo sada već bivši suprug.

Foto: Nova TV

Iako je detalje iz privatnog života zadržala za sebe, u razgovor za spomenuti medij, Vesna je iskreno progovorila o bolesti i tome kako iz današnje perpektive gleda na taj period života.

˝Smatram se sretnicom. Zaista mislim da mi je bolest došla kao neka vrsta blagoslova. Potpuno me resetirala i promijenila postavke. Drukčije gledam na život. Ne držim se grčevito za ljude i odnose, ne vežem se za situacije. Nastojim živjeti i biti sretna, a sve ono što me čini tužnom mičem od sebe. Jasnije mogu sagledati sve što mi se događa u životu. Od posla do intimnih odnosa. Mnogo sam radila na sebi, radim još uvijek.. i sretna sam što sam tu˝, ispričala je glumica za Večernji.

Komentari