ZAGREB IN STYLE: Brojne zvijezde uživale u modnim poslasticama naših dizajnera (FOTO)

Večer mode i ljepote na blagdanskom izdanju Zagreb In Stylea.

U Westgateu je održano blagdansko izdanje modne manifestacije Zagreb IN Style powered by Bleu Homme na kojem su posjetitelji imali prigodu vidjeti brojne kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Bleu Homme4
Bleu Homme

Glavni partner ovogodišnjeg Zagreb IN Stylea, glasoviti brend Bleu Homme, otvorio je večer mode i ljepote svojom aktualnom kolekcijom košulja, kožne galanterije i torbi te pokazao svoju viziju suvremenog, modno osvještenog muškarca koji uz dobar dizajn zahtijeva i vrhunsku kvatitetu te lakoću održavanja.

Božena Bratović Smolić2
Božena Bratović Smolić

Božena Bratović Smolić na pistu je donijela spoj mode i umjetnosti jer u kreacijama njenog brenda Becha glavnu ulogu imaju slike koje su s platna pretočene na svaki komad odjeće.

Iva Magdić
Iva Magdić

Zanimljivu kolekciju predstavila je ogulinska dizajnerica Iva Magdić, a njeni odjevni komadi asimetričnih krojeva, izrađeni u kombinacijama različitih materijala i tehnika šivanja, namijenjeni su ženama koje se ne boje pokazati svoju osobnost.

Martina Kuntić
Martina Kuntić

Dizajnerica Martina Kuntić publici je pokazala ekstravagantnu i iznimno ženstvenu liniju kupaćih kostima“Tropical glow by Agjamal” za ljeto 2016.

Klara Ivanović / nakit Vesna Markanović
Klara Ivanović / nakit Vesna Markanović

Klara Ivanović oduševila je posjetitelje kolekcijom “Bird of paradise” svog brenda Carol pa su svi uživali u profinjenim kreacijama iručno oslikanim motivima rajskih ptica i cvijetova magnolija.

Ratka Marković / nakit-Iva Horvat
Ratka Marković / nakit-Iva Horvat

Atraktivne modele svečanih haljina predstavila je dizajnerica Ratka Marković koja svojim brendom Bianco Nero osvaja mlade trendseterice.

Publika je imala prigodu vidjeti i kolekcije dviju iznimnih dizajnerica nakita – Vesne Markanović i Ive Horvat, a svaka od njih na svoj način plijenila pažnju rakošnim komadima.

Boris Banović2
Boris Banović
Boris Banović
Boris Banović

Gost večeri Boris Banović na reviji je predstavio mušku i žensku kolekciju 2B koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju, a njegovu modnu priču sjajno su zaokružile cipele Högl.

Program Zagreb In Stylea majstorski su vodili Hana Tabaković i Davor Garić, modnom pistom prošetala je i prekrasna Miss Hrvatske Antonija Gogić, a među brojnim posjetiteljima bili su i Elizabeta Gojan, Gordana Sobol, Sanel Skenderović, Kostadinka Velkovska, Branka Vučetić Atletić, Sayon Bangoura, Maja Cvijetković, Antonija Šola, Josipa Dragun, Ivana Dobrovoljec, Antea Kodžoman te Boris Kosmać.

Foto: Ilija Božić


Komentari