ZAGREB ĆE DOBITI SVOJU ULTRU: Glazbeni spektakl sjajno ide uz najljepši Advent

Ultra Europe

Zimska Ultra stiže u Zagreb i to pod nazivom Croatia Music Week.

Podsjetimo, gradonačelnik Bandić se još prošli tjedan sastao s Nikolom Bušljetom direktorom Ultra Europe festivala, a prisutni su bili i Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba te Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda zaobrazovanje, kulturu i sport.

Naime, iz ureda zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića stigao je poziv na konferenciju za medije koji potvrđuje da će i glavni grad dobiti festival elektronske glazbe.

U srijedu se u 14 sati, u palači Dverce održava konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program projekta Croatia Music Week. Glazbeno događanje koje će se, od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017., održati u zagrebačkoj Areni, organizira Ultra Europe u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Na konferenciji će sudjelovati gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, gradonačelnik Grada Splita Ivo Baldasar, direktor festivala Ultra Europe Nikola Bušljeta, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld te pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić.

>>> ULTRA EUROPE STIŽE U ZAGREB? Ljeti se ‘partija’ u Splitu, a zimi u glavnom gradu

Komentari