ZAGORSKI SRCOLOMAC: Snješku zaručio pa na kraju završio s drugom

RTL

Ljubav je na selu i dalje, samo Lojzek ima novu golubicu.

Alojz Kanceljak, na prvu povučen tip, ispao je najveći fakin u cijelom šou. Prvo je s Anjom završio pod plahtama, onda je očarao i zaručio Snješku, a sada je pak s trećom djevojkom.

Ne radi se ni o jednoj njegovoj kandidatkinji već o djevojci iz njegovog kraja. On i Snježana shvatili su da nisu jedno za drugo i raskinuli su zaruke, ipak, pomislio bi čovjek da će Lojzek duže patiti za svojom golubicom i bivšom zaručnicom.

On se, čini se, brzo oporavio i sada ljubi Moniku. 

Facebook
Facebook

U vezi su nešto više od mjesec dana, a zagorski zavodnik nije baš bio pričljiv kada su ga upitali za novu djevojku. Ona je pak njhovu ljubav branila na Fejsu, no postove je ipak obrisala.

Jutarnji
Jutarnji

Prije ove objave na njenom profilu mogla se pronaći fotografija s Lojzekom, a čini se da se već udomaćila na njegovom imanju.

Jutarnji
Jutarnji

Ne znamo je li ovo ozbiljno kao što se nagađalo da bi njegova veza sa Snježanom mogla biti, ali Monika na svom profilu još uviejk nije objavila da je u vezi, a po njezinim statusima i ne bi se moglo zaključiti da joj je Alojz dečko.

Facebook
Facebook

Mislili smo da joj Alojz daje pažnju i ljubav…

Facebook
Facebook

Vjerujemo da Alojzu nije svejedno kada vidi ovakve objave, kako znamo, s bivšom ženom se rastao jer je navodno bio preljubomoran, iako on tvrdi da je ona ta koja se nije mogla kontrolirati.

Ovdje bi se još svašta moglo izdogađati, ali ako vam išta znači i Snješka, kako saznajemo, ima novog dečka i uživa.


Komentari