ZAČEPILA JE USTA HEJTERIMA! Nina Kraljić ovim je potezom okončala cirkus nastao nakon Dore

Photo: HRT

Pjevačica Nina Kraljić nakon nastupa na Dori u više je navrata uputila niz kritika na organizaciju popularnog natjecanja i sam HRT. No, nezadovoljstvo je kulminiralo podužom objavom na Facebooku gdje je i iskreno priznala da joj se pobjednička pjesma Albine Grčić ne sviđa. Dramu je nakon detaljnog objašnjenja svojih stavova, 28-godišnja Nina odlučila završiti deaktivacijom svih društvenih mreža.

“Ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da su mi Bernarda, Mia i Toma, pogotovo scenski i pjevački bili bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo – napisala je Nina u ponedjeljak na Facebooku.

Ja vam savjetujem da ako vam se ne sviđa što jedna osoba govori i o drugoj strani medalje ili ima drugi stav od vašeg, a vi se s tim iz nekog razloga ne možete nositi, nego da napadate ili vrijeđate, da jednostavno pratite ono što vam odgovara. Zahvalna sam na Dori jer sam pokrenula projekt koji me strašno veseli i okupljam ljude oko sebe koji mi skroz odgovaraju privatno i poslovno i maknula sam se ovom Dorom zadnji put od HRT-a iz više razloga koji već traju nekoliko godina.

Niti se moram pravdati ni za što. Žalosno je da živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča i radi i očekuje, a čim nije tako odmah u javni linč. Well, da se zaista želim priključiti mainstreamu moje ponašanje bi bilo potpuno drugačije, vjerujte mi. Očito me nije briga što drugi misle pa čak ni visokorangirani lobiji, pratim sebe i svoju istinu i tko voli nek izvoli. Uživajte u vikendu”, dio je jučerašnje poruke.

Photo: Facebook

 


Komentari