ZABRINULA GLEDATELJE: Evo zašto Doris Pinčić jutros nije vodila ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Doris Pinčić (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Doris Pinčić jutros je zabrinula javnost kada se nije pojavila u novoj epizodi emisije ”Dobro jutro, Hrvatska” koju svakog jutra vodi s kolegom Ognjenom Golubićem. U današnjoj epizode nije bilo niti nje niti Ognjena, a voditeljsku su palicu od njih preuzeli Zlata Muck Sušec i Davor Meštrović.

DALMACIJA I DALJE ODSJEČENA! Snijeg i bura ne posustaju, kaos na cestama se nastavlja

Mnoge je zabrinulo što se dogodilo da je došlo do ove neočekivane promjene, a odgovor su im tijekom emisije dali Zlata i Davor.

”Ovo je bila besana noć za mnoge, ekstremni uvjeti. Ja se ne sjećam kad se nije moglo u potpunosti s jednog kraja Hrvatske na drugi. Željeli bismo istaknuti da su vaši jutrašnji voditelji trebali biti Doris Pinčić i Ognjen Golubić. Međutim, Ognjen je na utrci, Doris je u Zadru imala neke radove i, eto, ni oni noćas nisu stigli do Zagreba”, otkrio je Meštrović da su voditelji zbog vremenskih uvjeta morali ostati u Dalmaciji koja je i dana odsječena od ostatka zemlje.

Podsjetimo, Doris Pinčić nedavno je otkrila u javnosti da je trudna. Svoje treće dijete čeka sa suprugom Davorom Guberovićem za kojega se u tajnosti udala u studenom prošle godine. Dvoje djece već ima iz braka s bivšim suprugom, pjevačem Borisom Rogoznicom, a i njezin novi suprug iz prvog braka također ima dvoje djece.


Komentari